Bli spanare

Vad kul att du vill bli spanare!

Vårt nätverk av spanare består av människor som är nyfikna, som har ett öga för det nya och annorlunda, och som har kompetensen att förmedla det.

Buzzter spanarnätverk är stommen som innehållet på Buzzter bygger på. Vår strävan är att hela tiden dela med oss av spaningar som är spridda över kategorier, hämtade från världens alla hörn och som kan vara inspirerande för så många som möjligt. Vi ser därför ett stort värde i att ha en blandad skara spanare med en mångfald av bakgrunder, perspektiv och intressen. Buzzter Spanarnätverk ska stå för bredd och kvalitet och därför önskar vi att du, när du kontaktar oss, kort beskriver vad du skulle tillföra som spanare genom att t ex hinta om intressen och/eller expertområden.

Som spanare förväntas du:

- Dela med dig av dina observationer kring nya intressanta produkter, innovationer och tjänster, förändrade beteenden och aktuella händelser inom de kategorier som finns på Buzzter. Inga krav, men vi uppmuntrar till viss kontinuitet från din sida.

- Bidra med din expertis. Vi värdesätter spaningar från en variation av områden och hoppas att du vill och kan förmedla dina kunskaper på ett bra sätt. Vill du ha inspiration till var och hur man kan spana, eller hur man skriver en riktigt bra spaning? Vi hjälper gärna till!

- Göra oss sällskap på våra spanarträffar. Dessa eftermiddagar är opretentiösa, avslappnade tillställningar där vi samtalar om spaningar och trender, delar erfarenheter och utbyter tankar. Kom tomhänt, vi bjuder på dryck och tilltugg!
(Vårt kontor ligger i Stockholm. Om du bor någon annanstans bjuder vi på kaffe när du är i stan. Bara att höra av dig!)

- Vinna en spanarresa till någon storstad i Europa. Ja, eller det beror ju på hur aktiv du är på att spana =)

- Läsa vår trendrapport som kommer i december och som presenterar det kommande årets mest intressanta trender. Vi bjuder på den. Det är spännande och uppskattad läsning, vi lovar!

- Komma på events, föreläsningar och workshops som vi arrangerar. Vissa är alltid öppna för spanarnätverket, andra är öppna i mån av plats. Om du vill förstås!

- Få erfarenheter som du kan ha nytta av i många andra sammanhang, både av att spana och att nätverka med andra spanare. Dessutom är det väldigt kul!

LÅTER DET HÄR SOM NÅGOT FÖR DIG? HÖR DÅ AV DIG TILL BOBO:

Bobo af Ekenstam
bobo@docere.se
070 366 15 39