Innovativ och grön matupplevelse på Tekniska

Innovativ och grön matupplevelse på Tekniska

Nu öppnar en färgsprakande, innovativ och hållbar matupplevelse för hela familjen i Stockholm. Bakom satsningen står Tekniska museet och krögaren Pontus Frithiof tillsammans med Thomas Dahlstedt och Nordrest.

Med Tekniska by Pontus vill Tekniska museet sätta ribban för hållbarhetsarbetet på en hög nivå. Med en hög målsättning, E.ON som hållbarhetspartner och innovativa lösningar vill Tekniska Muséet både förändra museet och inspirera till lösningar som både kan förändra museet och inspirera besökare att fortsätta själva.

Restaurangupplevelsen börjar redan i gången från entréhallen som bjuder på en resa där färgstarka animeringar på väggarna leder från teknik, atomer, kugghjul, ljudvågor, ettor och nollor till regndroppar, odling, jordbruk och grödor, skapat av konstnären Daniel Bjugård. I restaurangen omges besökaren av arkivmaterial och museiföremål med koppling till mat, innovation, hållbarhet och framtidsvisioner.

Läs mer här:  https://www.tekniskamuseet.se/pa-gang/vi-bygger-ny-restaurang/