2019 i backspegeln

Välkommen till årets stora trendspaning

Den 6 december är det åter dags för Buzzters populära trendpresentation "2019 i backspegeln"! Under ett par timmar på eftermiddagen delar vi med oss av vår bild på vilka de viktigaste trenderna kommer att vara under 2019. Välkommen till en inspirerande presentation. Som vanligt är "2019 i backspegeln" gratis, men platserna är begränsade så du behöver en biljett.

 

Biljetterna är nu slut!

Vi har därför upprättat en väntelista där du kan anmäla ditt intresse. Mejla namn och mejladress till kontakt@docere.se så kontaktar vi dig vid eventuella återbud.

 

Presentation hos er?

Självklart kan vi även hålla presentationen hos er. Det kan vara i samband med konferenser, workshops, interna aktiviteter etc. Oavsett så kommer vi gärna och pratar om vilka de viktigaste trenderna att ha koll på inför 2019 är. Hör av er till Jörgen Ramnelöv på jorgen.ramnelov@docere.se för att boka en presentation.

 

När och var

Datum: 6 december
Tid: 15.00 - 17.00
Plats: Berghs School of Communication, Sveavägen 34, Stockholm

 

 

 


 

Buzzter erbjuder inspiration och konsumentinsikt genom trendspaningar från hela världen. Som abonnent får du löpande djupa analyser av viktiga förändringskrafter som formar konsument och samhälle. Buzzter är en källa till färska insikter om vår omvärld och målet är att ge Buzzters abonnenter ett nödvändigt försprång!

Bakom Buzzter står Docere Intelligence AB som är ett av de ledande företagen inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsstudier i Sverige.

Har du några frågor angående våra abonnemang och tjänster?