2020 i backspegeln

Årets stora trendspaning

I december är det åter dags för Doceres populära trendpresentation 2020 i backspegeln! Under ett par timmar delar vi med oss av vår bild på vilka de viktigaste trenderna kommer att vara under 2020.

Som vanligt är 2020 i backspegeln gratis, men platserna är begränsade så endast de med biljett kan delta.

Datum: 12 december
Tid: 15.00 - 17.00
Plats: Berghs School of Communication, Sveavägen 34, Stockholm
Pris: Gratis

SEMINARIET ÄR FULLT!

Fick du ingen plats? Du har möjlighet att sätta upp dig på vår väntelista. Vi kontaktar dig vid eventuella återbud. Mejla till kontakt@buzzter.se för att sätta upp dig på väntelistan.

 

Trenderna på Buzzter

Trendanalyserna från "2020 i backspegeln" kommer efter presentationen att publiceras här på Buzzter. För att få tillgång till dessa behöver du ett abonnemang, läs mer här.

Föredrag

Vill ni att vi kommer och presenterar trenderna hos er? Vi kan erbjuda en inspirerande presentation full med insikter om vad vi har att vänta av 2020. Det kan vara i samband med konferenser, workshops, interna aktiviteter eller annat tillfälle. Hör av er till Jörgen Ramnelöv på jorgen.ramnelov@docere.se för att boka en presentation hos er.

 

 


 

Buzzter erbjuder inspiration och konsumentinsikt genom trendspaningar från hela världen. Som abonnent får du löpande djupa analyser av viktiga förändringskrafter som formar konsument och samhälle. Buzzter är en källa till färska insikter om vår omvärld och målet är att ge Buzzters abonnenter ett nödvändigt försprång!

Bakom Buzzter står Docere Intelligence AB som är ett av de ledande företagen inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsstudier i Sverige.

Har du några frågor angående våra abonnemang och tjänster?