Kampanj: Buzzter Premium

Garanterat koll på trender

Ge dig själv trendkoll i höst! Med Buzzter Premium garanterar vi att din omvärldsanalys ger dig full koll på alla de viktigaste och intressantaste trenderna och förändringarna.

Upplev den nya tekniken själv
Vi vet att det är viktigt att själv testa och uppleva ny teknik som är på gång. Därför erbjuder vi dig just nu att välja mellan två olika premier när du tecknar ett abonnemang åt dig (och upp till 10 kollegor). Dessutom bjuder vi på abonnemanget resten av året!

 

 

Kampanjen gäller endast nya kunder och fram till sista oktober 2018.

Om Buzzter Premium

Buzzter Premium riktar sig till dig som har ett arbete där det är viktigt att ha full koll på vad som händer i omvärlden.

Innehållet på Buzzter Premium är kurerat av Docere Intelligence för att garantera att du har 100% koll på viktiga och intressanta trender. Som abonnent har du tillgång till fördjupade trendanalyser och det finns inga begränsningar i hur många spaningar du kan läsa. Allt detta ingår i ditt abonnemang:

 • Tillgång till allt innehåll på sajten
 • Exklusivt nyhetsbrev för premiumabonnenter
 • +3000 trendspaningar
 • +100 trendanalyser
 • Personlig bevakning
 • Årlig trendrapport
 • Upp till 10 användare
 • Valfri premie (värde ca 1700:-)
 • Premie #1 SnapChat Spectacles

  SnapChat Spectacles är ett par solglasögon som filmar och tar kort på det du ser. Foton och videoklipp sparas i Memories på SnapChat. Därifrån kan de laddas ner och delas var som helst!

  Läs mer om SnapChat Spectacles här. 

  Premie #2 Google Home

  Google Home är integrerad med den digitala assistenten Google Assistant så att du med hjälp av rösten kan styra tekniken i ditt hem. Inom kort fungerar den med svenska, vilket innebär ett betydande genombrott för röststyrningen i Sverige.

  Läs mer om Google Home här.

  Som premiekund är du i fint sällskap med bland annat:

   

   


   

  Buzzter erbjuder inspiration och konsumentinsikt genom trendspaningar från hela världen. Som abonnent får du löpande djupa analyser av viktiga förändringskrafter som formar konsument och samhälle. Buzzter är en källa till färska insikter om vår omvärld och målet är att ge Buzzters abonnenter ett nödvändigt försprång!

  Bakom Buzzter står Docere Intelligence AB som är ett av de ledande företagen inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsstudier i Sverige.

  Har du några frågor angående våra abonnemang och tjänster?