Bli spanare

Vad kul att du vill bli spanare!

Hej!

Just nu söker vi nya engagerade spanare till vårt spaningsnätverk för Buzzter. Vi söker dig som har ett intresse av att följa utveckling och trender och vill vara med i uppstarten av vårt nya Spanarnätverk Buzzter 2.0.

Buzzters spanarnätverk är stommen som Buzzter bygger på. Vår strävan är att hela tiden dela med oss av spaningar som är direkt eller indirekt kopplade till digitaliseringen, hämtade från världens alla hörn. Vi ser ett stort värde i att ha personer med olika bakgrund, perspektiv och intressen.

Buzzters spanarnätverk ska stå för objektivitet & kvalitet och därför söker vi dig som kan erbjuda professionalism och engagemang. Vi önskar att du, när du kontaktar oss, kort beskriver dig själv och dina intressen samt om du har gjort något liknande förut och varför du vill börja spana.

Kontakta oss för mer information eller med en beskrivning om vem just du är så hör vi av oss så snart vi kan!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Kontakta Bobo af Ekenstam på bobo@docere.se med din ansökan!

Som spanare får du:

– Dela med dig av dina observationer kring nya intressanta produkter, innovationer och tjänster, förändrade beteenden och aktuella händelser inom de kategorier som finns på Buzzter. Inga krav, men vi uppmuntrar till viss kontinuitet från din sida.

– Bidra med din expertis. Vi värdesätter spaningar från en variation av områden och hoppas att du vill och kan förmedla dina kunskaper på ett bra sätt. Vill du ha inspiration till var och hur man kan spana, eller hur man skriver en riktigt bra spaning? Vi hjälper gärna till!

– Göra oss sällskap på våra spanarträffar. Dessa eftermiddagar är opretentiösa, avslappnade tillställningar där vi samtalar om spaningar och trender, delar erfarenheter och utbyter tankar. Kom tomhänt, vi bjuder på dryck och tilltugg!
(Vårt kontor ligger i Stockholm. Om du bor någon annanstans bjuder vi på kaffe när du är i stan. Bara att höra av dig!)

– Komma på events, föreläsningar och workshops som vi arrangerar. Vissa är alltid öppna för spanarnätverket, andra är öppna i mån av plats. Om du vill förstås!

– Få erfarenheter som du kan ha nytta av i många andra sammanhang, både av att spana och att nätverka med andra spanare. Dessutom är det väldigt kul!

LÅTER DET HÄR SOM NÅGOT FÖR DIG? HÖR DÅ AV DIG TILL BOBO:

Bobo af Ekenstam
bobo@docere.se
070 366 15 39