Kostnadsfri onlinetjänst ger dig svar på dina frågor om att driva eget företag

Bolagsbolaget arbetar med företagsrådgivning och hjälper andra att starta egna företag och verksamheter. Den som går i starta-eget-tankar eller behöver stöd eller ett gott råd i processen kan få detta hos Bolagsbolaget. En av företagets tjänster är ”Egenanställning”, man kan säga att du driver ditt eget företag men är anställd av Bolagsbolaget som sköter om din bokföring och andra saker som kan vara besvärligt i början för den oerfarne.
Nu startar de dessutom upp en ny funktion med företagsrådgivning online vilket betydligt snabbar på och förenklar kommunikationen när nyföretagare stöter på problem. Det här är ett sätt att möta upp de digitala förväntningar som ökar inom näringslivet. Förhoppningen är att den snabbare processen på sikt ska bli en samhällsvinst. Dessutom är den här rådgivningen helt kostnadsfri.

”Hittills har inget utbrett alternativ till personliga möten funnits för kvalificerad företagsrådgivning. Många söker sig istället till olika forum på internet där svaren som ges inte kvalitetssäkras och svargivarens kompetens inte kan verifieras.” – Jeanette Köster

Läs mer om BolagsBolaget på http://www.bolagsbolaget.se/