Om Buzzter

Docere Intelligence är en av Sveriges mest erfarna byråer inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsanalys. Med vår expertis och långa erfarenhet har vi utvecklat Buzzter – en modern trendanalysplattform som är tillgänglig för alla.

 

Spaningar ger inspiration

Vårt spanarnätverk skriver spännande spaningar om intressanta exempel på hur konsumenter, företag och andra pådrivande aktörer förändrar vår omvärld. Och med ett Buzzter Premium-abonnemang får du full access till våra omfattande trendanalyser som ger dig allt du behöver veta om ett växande antal trender.

 

Trender ger kontroll

Med Buzzter får du inte bara nya kreativa idéer utan även ett gediget underlag för att arbeta med strategi- och utvecklingsprojekt. Våra analytiker baserar trendanalyserna på omfattande research, verkliga exempel och fördjupad diffusionsanalys. Så du kan vara säker på att en trend på Buzzter verkligen är en trend!

 

Testa gratis
Vi erbjuder alla intresserade att testa tjänsten i sju dagar helt utan kostnad. Du skaffar omedelbar tillgång till Buzzter här, https://buzzter.se/abonnemang/.

 

Hör av dig!

Vill du veta mer om Buzzter och hur det kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå? Kontakta vår expert Jörgen Ramnelöv på jorgen.ramnelov@docere.se så berättar han mer. Bli en trendledare med Buzzter!