Om Buzzter

Modern trendanalys för alla
Bakom Buzzter står Docere Intelligence, en av Sveriges mest erfarna byrå inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsanalys. Docere har sedan starten 1988 varit med och utvecklat omvärldsanalysen i Sverige, och förespråkat behovet av den för en framgångsrik och framtidsinriktad verksamhet. Med Buzzter tar vi på Docere vår långa erfarenhet och kombinerar den med modern trendanalys, för att göra den tillgänglig för alla.

Spaningar ger inspiration
Spaningarna som publiceras på Buzzter skrivs av oss och av spanarna i vårt spanarnätverk. Med öga för det nya fyller våra nyfikna spanare på arkivet med observationer av intressanta, annorlunda exempel på hur konsumenter, företag och andra pådrivande aktörer förändrar vår omvärld.

Trender ger kontroll
Trendanalyserna som du har full access till med ett Buzzter Premium-abonnemang ger dig allt du behöver veta om ett växande antal konsumenttrender. Med dessa har du en omfattande bas för att få nya kreativa idéer och ett gediget underlag för att arbeta med strategi- och utvecklingsprojekt. Baserat på omfattande research, verkliga exempel och fördjupad diffusionsanalys av våra erfarna analytiker kan du vara säker på att en trend på Buzzter verkligen är en trend.

Docere erbjuder tjänster kopplat till omvärld och trender. Besök Doceres hemsida för att läsa mer om dessa.

Kontakta oss

Bobo af Ekenstam
bobo@docere.se
070 366 15 39

Jörgen Ramnelöv
jorgen.ramnelov@docere.se
070 863 13 60

Jeanette K Lindberg
jeanette.lindberg@docere.se
076 020 69 51

Företagsmail: kontakt@buzzter.se
Besöksadress: Gamla Brogatan 19, 3 tr, Stockholm
Postadress: Box 1070, 101 39 Stockholm