Publicerat: 2020-10-29

Spaning

AMF Fastigheter lanserar The Lobby Live

AMF Fastigheter lanserar The Lobby Live

AMF Fastigheter har ingått ett partnerskap med live-videobolaget Bambuser. Det första resultatet av samarbetet är The Lobby Live, en studio för live video shopping med popup-ytor. The Lobby Live slår upp portarna under november i MOOD Stockholm och kommer att erbjuda varumärken att ta del av en teknik som länkar samman den digitala och fysiska handeln. Här kan varumärken och retailaktörer hyra in sig för livestreaming-aktiveringar.
Partnerskapet med Bambuser följer efter en lyckad pilotserie i MOOD Stockholm. Summer MOOD TV var en livesänd mode- och livsstilsserie på sex avsnitt som erbjöd både shopping och inspiration genom att lyfta utbud och profiler verksamma i MOOD-kvarteret. Serien hade som mål att inspirera till shoppingupplevelser såväl fysiskt som digitalt, oavsett om kunden befann sig i hängmattan på landet eller på handelsplatsen.
 
Källa: https://www.amffastigheter.se/nyheter/2020/amf-fastigheter-och-bambuser-lanserar-the-lobby-live-ett-unikt-erbjudande-for-live-video-shopping/
 
Bild: Press AMF Fastigheter