Shopping
Publicerat: 2017-10-02

Spaning

Apoteket lanserar fullservice-app

Apoteket lanserar fullservice-app

Nu lanserar Apoteket den nya appen Mitt Apotek, som är en utvecklad och förbättrad version av den tidigare Mina Recept. Här kan kunderna göra alla sina apoteksärenden. Kunden kan hålla koll på sina recept och beställa både läkemedel och allt annat du behöver från Apoteket.
I Mitt Apotek kan kunden inte bara kolla recept och beställa läkemedel utan får också tillgång till hela det breda sortimentet för egenvård och hälsa som finns på apoteket.se. Kunden har alltid möjligheten att chatta med en farmaceut dygnet runt. I appen kan man också enkelt komma i kontakt med läkare vid behov. En uppskattad tjänst är möjligheten att få påminnelse när ett recept är på väg att gå ut. Mitt Apotek kan då på ett säkert sätt föra över rätt uppgifter till läkaren för förfrågan om nytt recept.
För att garantera säkerhet är inloggning via digitalt bank-id en förutsättning för flera av de digitala tjänsterna. I inloggat läge kan kunden bland annat få en överblick över de läkemedel hen har på recept och via fullmakt se recept och handla läkemedel även till närstående.
Som ett led i lanseringen av appen kommer Apotetket under vecka 40 att sätta upp en Popup-butik på Centralstationen i Stockholm helt utan produkter eller läkemedel för att visualisera hur e-handel, digitala tjänster och rådgivning kan underlätta alla apoteksärenden.
Läs mer här: https://www.apoteket.se/mina-recept/appen/