Hälsa / Träning Teknik / Prylar
Publicerat: 2023-11-27

Spaning

Forward introducerar AI driven doktor

Forward introducerar AI driven doktor

CarePods är AI-drivna och självbetjänande. De skapar uppslukande upplevelser och sätter användaren i förarsätet för hälsan. CarePods kombinerar avancerad diagnostik, personliga hälsoplaner och en förstklassig personlig upplevelse - vilket ger användaren möjlighet att leva ett hälsosammare och lyckligare liv.

Så fort man kliver in blir CarePods användarens personliga inkörsport till ett brett utbud av hälsoappar, designade för att behandla dagens problem och förebygga morgondagens problem. Man kan njuta av tillgång på begäran till Forward CarePods, som inkluderar sjukdomsdetektering, biometriska kroppsskanningar, blodprover och mycket mer. CarePods distribueras i gallerior, gym och kontor, och Forward planerar att mer än fördubbla sitt fotavtryck 2024. CarePods lanseras i USA med start i San Francisco Bay Area, New York, Chicago och Philadelphia.

Forward använder egen AI för att omvandla klinisk expertis och den senaste medicinska forskningen till diagnostiska verktyg och robusta vårdplaner som vi kallar Health Apps. Man kan använda hälsoappar i Forward CarePods och Forward-mobilappen.

Health Apps hjälper användaren att ta itu med ett brett spektrum av sjukdomsområden, inklusive diabetes, högt blodtryck och depression och ångest. Det finns planer på att öka täckningen av hälsoappar över tid, såsom mödravård, avancerad cancerscreening och polygenisk riskanalys. Data från ditt CarePod-besök överförs sömlöst och säkert till Forwards plattform, vilket möjliggör kontinuerlig framstegsövervakning, identifierar sjukdomsrisker och ger djupgående utvärderingar med hjälp av sensorer, laboratorietester och mätningar av vitala tecken. Man kan komma åt all hälsodata dygnet runt i Forward-mobilappen. Medlemspriset börjar på 99 dollar.

Forward CarePod och dess hälsoappar är byggda av Forwards team av läkare i världsklass, från toppuniversitet som Harvard, Johns Hopkins och Columbia. Med Health Apps kombinerar läkare djupa medicinska kunskap och empati med avancerad teknik, vilket gör att man kan få bästa möjliga vård. När fler CarePods distribueras till världen, kommer tillgången till vård inte längre att begränsas av var man bor.

Hälsodata och personliga planer uppdateras kontinuerligt och görs tillgängliga i Forward-mobilappen. Till skillnad från en AI-baserad chattapp fattar Forward-kliniker alla vårdbeslut, vilket säkerställer att Forwards medicinska team är med användaren varje steg på vägen. Med dessa verktyg ger Forward medicinska protokoll av guldstandard till klinikers fingertoppar, och hjälper dem att vägleda på användarens väg mot optimal hälsa.

Källa: https://goforward.com/carepod-announce

Bild: Forward