Media Reklam Teknik / Prylar
Publicerat: 2023-06-27

Spaning

Hologram som kan konversera

Hologram som kan konversera

Hologramteknikföretaget Looking Glass har utvecklat sin holografiska 3D-plattform med en ny funktion; Looking Glass Liteforms. Med hjälp av företagets headsetfria 3D holografiska displayteknik, kan dessa holografiska figurer nu chatta naturligt med användare, liknande populära textbaserade chatbots.

Enligt företaget kommer Liteform-plattformen att innehålla ett antal karaktärer att välja mellan, inklusive Andi the Robot, Little Inu och Uncle Rabbit. Varje karaktär väcks till liv med den populära AI-chatboten, ChatGPT, som lovar mer naturliga konversationer med användaren.

Looking Glass uppger att dess Liteform-teknik kan användas i flera situationer, från detaljhandel och utomhusreklam till platsbaserad underhållning och individuell användning.

Plattformen kommer att vara tillgänglig genom en standardprenumerationsmodell, som kommer att inkludera företagsnivåer för dem som är intresserade av att skapa sina egna ursprungliga Liteform-karaktärer. Det finns också ett grundläggande abonnemang som låser upp tillgången till de fördesignade karaktärerna som nämns ovan.

 

Källa: https://lookingglassfactory.com/blog/liteforms-introduction

 

Bild: Looking Glass