Hem / Boende Kultur / Fritid Reklam
Publicerat: 2021-09-02

Spaning

IKEA anordnar festival

IKEA anordnar festival

För att hylla livet hemma bjuder IKEA in till en global 24-timmarsfestival.  När IKEA bjuder in till festival kommer konstnärer, designers, DJs, kockar och många fler förvandla sina hem till virtuella scener och öppna dörren till helt nya upplevelser. Festivalen är inspirerad av IKEAs vision att skapa en bättre vardag för de många människorna och är gratis och öppen för alla.
Festivalen äger rum på ikea.com samt i IKEAs varuhus. Innehållet bygger på vad människor anser vara viktigast kopplat till hemmet; familj, vänner, musik och mat. Under 24 timmar kan festivalbesökarna möta artister som framför personliga konserter från sina hem, delta i DJ relays, besöka och inspireras av över 100 olika hem världen över. Delta i tävlingar och kökssamtal där ämnen som cirkuläritet, luft, lek och rymd diskuteras – eller besöka ett virtuellt hem för att uppleva vårt nya gaming-sortiment.
Men allt är inte virtuellt. IKEA öppnar även de fysiska dörrarna till tidigare stängda delar av sin verksamhet och i sina varuhus. Med live-streamar kommer man kunna följa vad som sker inom olika delar av IKEA just nu – allt från fabriksgolvet i Zbąszynek i Polen till IKEAs så kallade prototype-shop i Älmhult. IKEA fans kan också ta en resa tillbaka i tiden via ett digitalt IKEA museum för att på så vis utforska varumärkets långa historia.
 
Källa: https://www.ikea.com/global/en/events/festival/
 
Bild: Press Ikea