Shopping
Publicerat: 2019-05-09

Spaning

Kivra ordnar digitala kvitton på Ica

Kivra ordnar digitala kvitton på Ica

ICA ansluter sig till Kivras plattform för digitala kvitton, vilket gör kvittohanteringen både enklare och mer hållbar. ICA har varit delaktiga i utvecklingen av den nya lösningen som initialt testas i ett urval butiker och ambitionen är att alla kunder med ICA-kort ska erbjudas digitala kvitton 2020. Kivras plattform är även tillgänglig för aktörer utanför ICA Gruppen, vilket innebär att den kan komma att bli en ny standard för digital kvittohantering.
Arbetet med implementering av digitala kvitton är påbörjat och den nya lösningen kommer först att testas i ett urval ICA-butiker vid årsskiftet. Ambitionen är att erbjuda digitala kvitton som valbart alternativ till alla ICAs lojalitetskunder under 2020. Ica räknar med att antalet utskrivna kvitton kommer att halveras under en femårsperiod.
Den nya plattformen är till en början aktuell för ICA-butiker, men på sikt kommer även kvittohanteringen inom ICA Gruppens övriga bolag att inkluderas. Att få sina kvitton digitalt är en möjlighet och för de kunder som fortfarande vill ha papperskvittot kommer det fungera precis som innan.
 
Källa: https://www.icagruppen.se/media/#!/lb//arkiv/pressmeddelandearkiv/2019/ica-infor-digitala-kvitton-tillsammans-med-kivra/