Shopping
Publicerat: 2020-12-18

Spaning

PostNord startar digitalt kösystem och öppnar Drive Thru i Göteborg

PostNord startar digitalt kösystem och öppnar Drive Thru i Göteborg

Som ytterligare ett led i att förhindra trängsel och smittorisk hos ombuden testar nu PostNord ett digitalt kösystem och öppnar ytterligare en Drive Thru – denna gång i samarbete med Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg. Det går redan nu att välja att hämta sitt paket i Svenska Mässans Drive Thru och kommer man med bil så får man paketet lämnat direkt till bilen. Det här blir PostNords andra satsning i sitt slag.
Just nu pilottestas det digitala kösystemet hos flera ombud på platser där det finns behov. Det digitala kösystemet effektiviserar paketutlämningen och gör det lättare att hålla avstånd på plats. Precis som det låter möjliggör det nya systemet att man kan köa på distans och gå in och hämta sitt paket först när det är ens tur. Det digitala kösystemet finns tillgängligt på Svenska Mässan och flera av PostNords ombud att använda från och med den 7-11 december.
 
Källa: https://www.postnord.se/om-oss/pressmeddelanden/2020/postnords-nya-satsningar-for-att-minska-trangseln-startar-digitalt-kosystem-och-oppnar-drive-thru-i-goteborg
 
Foto: Press Postnord