Kultur / Fritid Resa Shopping
Publicerat: 2017-10-13

Spaning

Scandic tar Singles Day till Sverige

Scandic tar Singles Day till Sverige

Nu kommer nämligen Singles Day till Scandic. Dagen är sedan tidigare stor i speciellt Kina, kan likställas med Black Friday och Cyber Monday. I år uppmärksammas dagen på Scandic i Sverige med singelrabatt på ett antal utvalda hotell runt om i landet där singlar kan boka ett rum, för en person på ett hotell.
På rummet får singelgästen en goodiebag hopplockad med kärlek och i baren serveras drinken ” Single and ready to mingle”. Drinken serveras på samtliga Scandichotell i Sverige den 11 november, just då blir det lättare att se vem som är singel i baren.
Singles Day är sedan tidigare en internationell dag som firas den 11/11 och har sitt ursprung i Kina och sägs idag vara den största online-shoppingdagen i världen. Från början var dagen en direkt motreaktion till Alla hjärtans dag, gulliga nallar och överdimensionerade hjärtan. Singles day är dagen då singlar kan omfamna singelskapet fullt ut.
Läs mer här: https://www.scandichotels.se/press#/pressreleases/scandic-tar-singles-day-till-hotellvaerlden-i-sverige-spaas-bli-naesta-stora-trend-2212625