Kultur / Fritid Mat / Dryck Reklam
Publicerat: 2024-02-29

Spaning

The Macallan och Cirque du Soleil bjuder på sensorisk upplevelse

The Macallan och Cirque du Soleil bjuder på sensorisk upplevelse

För att fira sitt 200-årsjubileum bjuder den välkända skotska whiskytillverkaren The Macallan in Cirque du Soleil till The Macallan Estate i Speyside, Skottland. Föreställningen Cirque du Soleil Spirit är en berättelse inspirerad av de skotska högländerna där åskådaren förflyttas till en mycket speciell och oväntad värld.

The Macallan har tillsammans med Cirque du Soleil skapat en dramatiserad föreställning som ämnar att ge åskådarna en oförglömlig upplevelse. Föreställningen kommer att visas på The Macallan Estate, det 485 tunnland stora godset i Speyside i de skotska högländerna där destilleriet är beläget. Det natursköna landskapet som omger platsen utgör en unik kuliss som kompletterar och förstärker den medryckande berättelsen.

Cirque du Soleil Spirit tar med gästerna på en resa genom skiftande miljöer förmedlade med olika känslo-, doft-, smak- och ljudupplevelser. Det är en nervkittlande föreställning med fascinerande scenografi som förmedlar idén om att människan behöver återknyta till naturen för att få kraft att skydda den. Föreställningen kombineras med whiskyprovning på The Macallan Estate.

 

Källa: https://www.themacallan.com/en/experience-the-macallan/cirque-du-soleil

 

Bild: Macallan press