Nätverk

Nätverket är för dig som vill ligga steget före och ha koll på de viktigaste omvärldstrenderna och framtidsfrågorna. Vi erbjuder våra medlemmar en bred kompetensplattform för omvärld och framtid genom träffar, seminarier, rapporter och diskussionsforum. Nätverket ger stora möjligheter till erfarenhetsutbyten och kunskapsutveckling genom våra aktiviteter.

 

BLI MEDLEM

 

Trendplattformen Buzzter

Som medlem i nätverket har du exklusiv tillgång till trendplattformen Buzzter. På plattform får du full access till våra omfattande trendanalyser som ger dig allt du behöver veta om ett växande antal trender. Här finns även spännande spaningar om intressanta exempel på hur konsumenter, företag och andra pådrivande aktörer förändrar vår omvärld. Med Buzzter får du inte bara nya kreativa idéer utan även ett gediget underlag för att arbeta med strategi- och utvecklingsprojekt. Våra analytiker baserar trendanalyserna på omfattande research, verkliga exempel och fördjupad diffusionsanalys. Så du kan vara säker på att en trend på Buzzter verkligen är en trend!

 

Seminarier

En viktig del i Framtidsnätverket är kompetensutveckling. Inom ramen för nätverket ordnar vi därför exklusiva seminarier 8 – 10 gånger per år. Vid seminarierna kan du ta del av föreläsningar om dagsaktuella ämnen och ha möjlighet att diskutera dem med analytiker från Docere samt andra medlemmar, vilket är väldigt uppskattat. Seminarierna anordnas digitalt och om du intar har möjlighet att delta live så går det utmärkt att se dessa i efterhand.

 

Läs mer om och anmäl dig till seminarierna här

 

Rapporter

Som medlem i nätverket har du exklusiv tillgång till vårt eget bibliotek av högintressanta omvärlds- och framtidsrapporter. Här hittar du ett ständigt växande bibliotek med rapporter producerade av oss.  Vi identifierar och tipsar även om andras rapporter som vi anser är extra intressanta.

 

Du hittar alla rapporter här

 

Podcast

Som medlem har du även tillgång till Doceres podcast ”När framtiden är viktig”. I podden analyserar och diskuterar framtidsforskarna Bobo af Ekenstam, Jörgen Ramnelöv och Diana Uppman de trender och förändringar som påverkar vår framtid. De drar slutsatser om vilka effekter det får för oss människor, våra företag och organisationer.

 

Här hittar du samtliga avsnitt av podden

 

Nätverkande

Att utbyta erfarenheter och kunskap anser vi är centralt och ett av huvudmålen med nätverket. Vi anordnar därför en till två fysiska träffar per år där medlemmarna i nätverket kan träffas och nätverka. Vid den årliga träffen i slutet av året kan man ta del av framtidskonferensen med temat ”nästa år i Backspegeln”.

Vi planerar även att starta upp ett digitalt diskussionsforum där medlemmarna kontinuerligt kan diskutera och reflektera över utvecklingen och framtidsfrågor. Forumet planeras att lanseras under hösten 2023.

 

Typ av medlemskap

Vi erbjuder två olika typer av medlemskap.

 

Individuellt – För den enskilde användaren. Du får full access till allt innehåll och alla evenemang. Abonnemanget är knutet till en namngiven person men kan överlåtas till annan person i samma organisation.

 

Team – För dig och hela ditt team, upp till 10 användare på ett abonnemang. Ni får alla full access till allt innehåll och alla evenemang.

 

Skicka in en intresseanmälan här