Aktivare barn med ny aktivitetsmätare från Garmin

Aktivare barn med ny aktivitetsmätare

Garmin har lanserat en ny version av sin aktivitetsmätare för barn. Vívofit jr. 2 är en aktivitetsmätare för barn med Disney Princess-tema och tillhörande mobilapp. Syftet med vívofit jr. 2 är att ge en interaktiv upplevelse där barnens fysiska aktiviteter hjälper dem att låsa upp delar i mobilspelet.

I den tillhörande appen kan föräldrar se sitt barns aktivitet, tilldela uppgifter och schemalägga påminnelser som syns på barnets display. En timer hjälper barnet att räkna ner tills uppgiften är genomförd och belönar sen med virtuella mynt som kan lösas in mot överenskomna belöningar. I appen kan man ha flera profiler så alla i familjen med en Garminenhet kan få sina steg listade på stegtavlan.

Förutom att mäta steg, sömn och aktiva minuter, kan barnen också använda vívofit jr. 2 till att utmana sina vänner och familj. Toe-to-ToeTM stegutmaningar låter barnen synka med närstående vänner för tidsbestämda stegtävlingar. Föräldrarna kan också vara med genom att ladda ner Toe-to-Toe Connect IQTM appen till en kompatibel enhet.

 

Läs mer: https://buy.garmin.com/en-US/US/p/637005