Mode / Design Shopping
Publicerat: 2019-12-06

Spaning

Butik med konstgjord snöstorm

Butik med konstgjord snöstorm

Canada Goose har lanserat en ny upplevelsebutik där kunder kan uppleva konstgjorda snöstormar. Butiken ”The Journey” lanserades i Toronto och är utformad för att återskapa förhållandena och atmosfären i Antarktis med hjälp av en blandning av OLED-TV-skärmar, 4K-laserprojektioner, väggar designade för att efterlikna berg och har naturligtvis också en snömaskin.
För att komma in i butiken måste kunderna gå igenom "The Crevasse", en korridor mellan väggar som ser ut och känns som sten med OLED-skärmar under glas på golvet som simulerar sprickande is när man går över golvet. Nästa rum är "Elements Room" där naturfilmer om Antarktis i British Columbia projiceras från 4K-laserprojektorer i taket.
Kunden guidas sedan till "Gear Room" där personalen presenterar olika Canada Goose-jackor, förklarar kort hur de fungerar för att hålla användaren varm och sedan kan besökaren välja en jacka innan de går in i "Cold Room". Temperaturen i rummet, som visar filmer om kylan på varje vägg, kan variera från -12 grader till -20. Förutom att simulera kylan i Antarktis så är rummet försett med snömaskiner som skapar snöstormar.
 
Källa: https://www.bloomberg.com/press-releases/2019-12-04/canada-goose-unveils-the-sights-of-nature-sounds-of-the-arctic-and-touch-of-real-snow-with-new-concept-store-k3r6jqyq
 
Foto: Canada Goose