Shopping
Publicerat: 2020-12-14

Spaning

Coop öppnar upplevelsebutik

Coop öppnar upplevelsebutik

Dagligvarukedjan Coop öppnar en liten upplevelsebutik i Epicenter Store i Stockholm. Den nya butiken kommer att ha ett digitalt erbjudande som ligger i framkant. På plats kommer Coop att testa digitala lösningar i mindre skala och utforska nya områden som sen kan skalas upp och erbjudas på fler platser om potential finns.
Coops nya upplevelsebutik har en storlek på 25 kvm, är obemannad, förutom när den fylls på med varor, den saknar kassor och kommer att ha ett digitalt erbjudande utöver det vanliga. Den nya Coop-butiken är en del av andra innovativa tjänster i klustret Epicenter Store som ligger på samma adress. Coops butik är öppen för allmänheten och när nya lösningar och erbjudanden testas kommer kunden att bli uppmärksammad på det. Målsättningen är att kunder och medlemmar som besöker butiken ska känna nyfikenhet, vilja integrera och vill besöka butiken igen för nya upplevelser.
Nu i ett första skede genomförs kundresan i den nya upplevelsebutiken via Coops betaltjänst Scan & Pay där kunden skannar och betalar för varorna via sin mobil.
 
Källa: https://pressrum.coop.se/coop-oppnar-upplevelsebutik-med-digital-innovation-i-fokus/
 
 
Bild: Press Coop
 
 
https://vimeo.com/488221052