Kultur / Fritid Mode / Design
Publicerat: 2024-01-15

Spaning

Grandpa släpper växtbaserade goggles tillsammans med Spektrum

Grandpa släpper växtbaserade goggles tillsammans med Spektrum

Grandpa och Performance Eyewear-företaget Spektrum är tillbaka med ännu ett samarbete och lanserar nu ett par exklusiva Grandpa-goggles! Samarbetet med Spektrum påbörjades 2023 och bygger på en nära besläktad grundfilosofi kring hållbarhet och en aktiv och hållbar livsstil.

I år har Grandpa tagit fram ett par exklusiva goggles som är baserade på Spektrums modell Templet. Templet är ursprungligen framtagen tillsammans med legendaren Ingemar Stenmark och Grandpas version kommer i färgen Pebble Grey. En diskret Grandpa logo har också adderats framtill, och på bandet är “Always Good” tryckt - just det strävar Grandpa nämligen alltid efter oavsett om det gäller People, Products eller Impact.

Grandpa’s goggles är gjorda av ett växtbaserat material som utvinns ur ricinolja och linsen är Zeiss högkvalitativa polykarbonatlinser med 100% UV-skydd. En klar extralins medföljer.

“Det känns fantastiskt kul att följa upp vårt första samarbete med ett par klassiska, snygga och hållbara Templet goggles som funkar lika bra med klar lins i Bajen (Hammarbybacken) som på en solig topp i Åre, Always Good!” Säger Hasse Linderoth, Head of Buying på Grandpa.

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/grandpa/pressreleases/grandpa-x-spektrum-lanserar-vaextbaserade-goggles-3296014

Bild: Grandpa