Drivs av DOCERE
  • Logga in
  • Områden
    • Arbetsliv
    • Hälsa / Träning
    • Hem / Boende
    • Kultur / Fritid
    • Mat / Dryck
    • Media
    • Mode / Design
    • Privatekonomi
    • Reklam
    • Resa
    • Shopping
    • Teknik / Prylar
    • Utbildning
    • Värderingar
  • Megatrender
  • Verktyg (för abonnenter)
    • Buzzter Trend Sessions
    • Buzztermetoden
    • BuzzterGPT – din AI-spanare
    • Trend- och framtidsrapporter
  • Trendplattformen Buzzter
    • Abonnera
    • Gratis nyhetsbrev
Mat / Dryck
Publicerat: 2016-07-08

Spaning

Hållbarare livsmedel

Jörgen Ramnelöv
Jörgen Ramnelöv

Vill du ha full tillgång till Sveriges störta trendsajt?

För att ta del av alla våra spännande spaningar och trendanalyser kan du prova tjänsten gratis under 1 vecka. Teckna ett provabonnemang här för omedelbar access.

Logga in
eller
Skaffa provabonnemang

Relaterade trender

Matsvinn
Matsvinn

Att kasta fullt ätbar mat har länge varit något många ryckt på axlarna...

Läs mer

Relaterade spaningar

Fortsatt minskad försäljning av ekologisk mat
Fortsatt minskad försäljning av ekologisk mat

Försäljningsvärdet för ekologisk mat i svenska livsmedelsbutiker minsk...

Läs mer

Ökad efterfrågan på lokalproducerat
Ökad efterfrågan på lokalproducerat

Mer än en tredjedel av svenskarna, 35 procent, har fått ett ökat intre...

Läs mer

En hållbar jul
En hållbar jul

Svenskarna vill fira en hållbar jul i år, det visar en ny Sifo-undersö...

Läs mer

Lågprishandeln här för att stanna?
Lågprishandeln här för att stanna?

Fler svenskar är beredda att lägga mer pengar på mat, men skillnaderna...

Läs mer

Axfood avvecklar Middagsfrid
Axfood avvecklar Middagsfrid

Med anledning av svag marknadsutveckling för färdigplanerade prenumere...

Läs mer

Kontakt

E-post: kontakt@buzzter.se
Postadress: Box 1070, 101 39 STOCKHOLM
  • Innehåll
    • Områden
    • Trendplattformen Buzzter
  • Följ oss
    • LinkedIn