Hem / Boende Kultur / Fritid
Publicerat: 2021-09-16

Spaning

Ikea släpper kollektion för gamers

Ikea släpper kollektion för gamers

IKEA inlett ett samarbete med Republic of Gamers (ROG) för att tillsammans skapa en riktigt bra gaming set up. ROG – ett varumärke under ASUS utvecklar hårdvara och utrustning för spelare. Det nya gaming-sortimentet riktar sig till de som spelar på PC och omfattar sex produktfamiljer: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE och HUVUDSPELARE.
IKEA och ROG har i ett nära samarbete utvecklat alla UPPSPEL-produkter. Övriga produkter i sortimentet har utvecklats av IKEA utifrån de insikter och den kunskap som man har samlat i och med samarbetet med ROG, och målet är att se till att gaming-sortimentet i sin helhet är tillräckligt omfattande och tillgodoser spelarnas olika behov vad gäller funktion, design och pris.
I det nya gaming-sortimentet finns över 30 produkter, som omfattar både möbler (skrivbord för gaming och stolar, en lådenhet) och tillbehör (mugghållare, muskabelhållare, nackkudde, ringbelysning med mobilhållare och mycket mer). Det nya sortimentet erbjuder skrivbord och stolar för gaming i olika prisklasser för olika målgruppers behov. Det nya sortimentet börjar säljas i oktober.
 
Källa: https://via.tt.se/pressmeddelande/heminredning-med-gaming-i-centrum?publisherId=2111134&releaseId=3305971
 
Bild: Press Ikea