Mat / Dryck Reklam
Publicerat: 2024-02-21

Spaning

Ny Coca-Cola inspirerad av K-Pop

Ny Coca-Cola inspirerad av K-Pop

Tillsammans med några av världens största K-Pop-artister lanseras nu årets första Coca-Cola Creations. Nya smaken Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar är en hyllning till K-Pop-fansens hängivenhet. Tillsammans med några av världens hetaste K-Pop-grupper har Coca-Cola producerat en låt med musikvideo där alla får möjligheten att uppleva K-Pop-magi.

Coca-Cola har samarbetat med producenten J.Y. Park och tre världskända K-Pop-grupper. Som en del av det spännande samarbetet släpper grupperna Stray Kids, ITZY och NMIXX den gemensamma låten ”Like Magic”, producerad av J.Y. Park.

Coca-Cola öppnar dessutom en K-Wave Hall Pop-up i centrala Stockholm, där det går att stiga in i en värld av koreansk popkultur. En neonfylld, koreansk arkadmiljö fylld av nöjen, musik och retrospel. K-Wave Hall kommer vara öppen från fredag 19 april till söndag 21 april på Sergelgatan 14 i Stockholm.

 

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/coca-cola_drycker_sverige_ab/pressreleases/nya-coca-cola-creations-aer-haer-stig-in-i-k-popens-magiska-vaerld-3304823

 

Bild: Coca Cola