Resa
Publicerat: 2014-10-02

Spaning

Rymdsemester

Rymdsemester

Vi har tidigare uppmärksammat resesöksajten Skyscanner framtidsrapport The Future of Travel 2024. Nu publiceras den tredje och sista delen av rapporten. Här avslöjas vilka resmål som kommer att bli populära i framtiden och hur vi kommer att bo på semestern om tio år. I den sista delen av rapporten har Skyscanner identifierat tre tydliga trender för framtidens destinationer och hotell:
1. Upp och ned: rymdresor och undervattenshotell - Resor till omloppsbanan kring jorden kommer förmodligen att bli allt vanligare om tio år och kommersiella företag arbetar redan för att göra rymdresor tillgängliga för fler.
2. Framtidens högteknologiska hotellrum - År 2024 kommer vi att se helt nya typer av tekniskt avancerade hotellrum som kommer att kunna skräddarsys in i minsta detalj.
3. Första chansen och lokala upplevelser - Under det kommande årtiondet kommer vi att resa till länder i Afrika, Asien och Mellanöstern som tidigare har upplevts som för farliga att besöka, såsom Iran och Nordkorea. Under 2020-talet kommer vi dessutom att längta efter att semestra som lokalborna. Därför kommer ännu fler personer att hyra ut sina hem till turister, samtidigt som hotell och semesteranläggningar blir mer personliga för att anpassa sig till den nya trenden.
Ladda ner samtliga avsnitt av rapporten på: http://www.skyscanner2024.com