Arbetsliv Teknik / Prylar
Publicerat: 2024-06-24

Spaning

Skärmlös bärbar dator

Skärmlös bärbar dator

Israeliska it-företaget Sightful har presenterat Spacetop G1, en bärbar dator för produktivitet baserad på virtuell teknik och spatial computing. Den bärbara datorn har ingen skärm utan levereras istället med ett par VR-glasögon. Spacetop är designad för arbetet frånvar som helst i världen med en 100-tums virtuell arbetsyta i stället för en 13-tums LCD-skärm. Spacetop G1 levereras senare under 2024 för $1900, och kunder kan nu reservera sitt exemplar för $100 på sightful.com

Sightful introducerades ursprungligen genom ett Early Access-program som endast var tillgängligt för inbjudna, men som hade som mål att arbeta med och lära sig av tidiga teknikanvändare för att finjustera Spacetop för en bredare publik.

Spacetop G1 är byggd för att ge en bärbar, privat och högproduktiv arbetsyta i en välbekant formfaktor för en bärbar dator. Även om Spacetops största fördel fortfarande är en nästan oändlig arbetsyta för att öka produktiviteten och kreativiteten var som helst, erbjuder Spacetop G1 ytterligare fördelar, som spänner över smidigare hårdvara och tillagd OS-funktionalitet.

 

Källa: https://www.sightful.com/

 

Bild: Sightful