Kultur / Fritid
Publicerat: 2023-12-14

Spaning

Snapchat lanserar det första virtuella sminksläppet

Snapchat lanserar det första virtuella sminksläppet

Snapchats vill ta nästa steg in i virtuellt mode, med sitt första Bitmoji-smink någonsin, som kommer att göra det möjligt för Snapchat-användare att pryda sina Bitmoji-karaktärer med det senaste läppstiftet från e.l.f.

Snapchat har redan arrangerat en rad Bitmoji klädsläpp, som gör det möjligt för användare att klä upp sina karaktärer i de stilar som de gillar. Enligt Snap finns det nu över en biljon möjliga outfitkombinationer tillgängliga för Bitmoji-karaktärer, "som skapar oändliga möjligheter för din digitala garderob"

Och det kan verkligen ha en inverkan på verkliga köp. Snap säger också att 74% av Snapchatters stylar sin Bitmoji i samma märken som de bär i verkligheten.

Det är därför naturligt att se dig själv i dessa digitala versioner av produkter kan återspegla faktiska shoppingavsikter och troligt beteende som ett resultat.

Kanske kommer det att sträcka sig till sminklook också, vilket faktiskt kan göra detta till en värdefull, engagerande aktivering och en framtida övervägande för fler skönhetssläpp. Du kan satsa på att andra skönhetsmärken kommer att uppmärksamma hur som helst, med tanke på hur Bitmoji-aktiveringar kan representera deras nästa releaser.

Snapchat säger att användare kommer att kunna prova elva olika nyanser av e.l.f.s "O FACE Satin Lipstick", både på sin Bitmoji-avatar och på sina egna läppar, via en extra Try On Lens-upplevelse. Användare kommer då också att kunna köpa produkten in-stream, via dedikerad Bitmoji drop-länk.

Källa: https://www.socialmediatoday.com/news/snapchat-launches-first-virtual-make-drop-looks-expand-bitmoji/701628/

Bild: Depositphotos