Hälsa / Träning
Publicerat: 2020-11-04

Spaning

Sparksapp.se – fritidsplattform för unga

Sparksapp.se – fritidsplattform för unga

Sparksapp.se är framtidens fritidsplattform för unga som vill hitta något att göra på fritiden. Appen ger 10-16-åringarna tillgång till en bredd av aktiviteter med konkreta prova-på-erbjudanden, dit man är välkommen som nybörjare. Som första kommun i landet lanseras tjänsten i Upplands-Bro med målsättningen att bli Sveriges bästa kommun för unga.
Sparks Generation är både en digital plattform och en modern ideell förening som lanserades 2019, med visionen om att ge alla tonåringar en chans att hitta sin ”spark” på fritiden. Alla aktiviteter i sparksapp.se är kostnadsfria och enkla att prova på, oavsett vad man vill göra, och riktar sig till unga nybörjare i åldern 10-16 år. Utvecklingen av sparksapp.se är en del av det samverkansavtal som Sparks Generation och Upplands Bro Kommun har, för att tillsammans bidra till förbättrad psykisk och fysisk hälsa hos unga.
Från och med den 14 oktober är sparksapp.se live och fullmatad med aktiviteter för unga i Upplands-Bro kommun. Bland annat erbjuds, sång, instrument, ridning, boxning, fotboll, tennis och basket.
 
Källa: https://pressrum.sparksgeneration.com/posts/pressreleases/sparks-generation-lanserar-sparksappse-framti-1
 
Bild: Press Sparksapp