Media Shopping
Publicerat: 2024-05-02

Spaning

Verklig e-handel i Roblox

Verklig e-handel i Roblox

Nu lanserar Walmart verklig e-handel på spelplattformen Roblox.  Användare av Roblox-upplevelsen Walmart Discovered kan nu få verkliga föremål skickade direkt till sin dörr. Användare som går in i upplevelsen kommer att hälsas med ett nytt skyltfönster som visar virtuella tvillingar av utvalda fysiska föremål som säljs i verkliga Walmart-butiker.

Efter att ha provat de virtuella föremålen på sina avatarer kommer spelare att kunna ladda en e-handelsupplevelse som tar formen av ett webbläsarfönster inuti Roblox som imiterar upplevelsen av att handla på Walmarts webbplats – i huvudsak en virtuell bärbar dator som är inställd inuti Roblox för att komma åt Walmart.com. Handelsfunktionen i Walmart Discovered kommer endast att vara begränsad specifikt för användare som är 13 år eller äldre i USA.

För att främja e-handelsupplevelsen samarbetar Walmart med tre Roblox-skapare – Sarabxlla, MD17_RBLX och Junozy – för att designa Robloxified-versioner av tre fysiska Walmart-produkter, som inkluderar en No Boundaries-festivalluffarväska, en TAL-tumlare i rostfritt stål och trådlösa Onn-hörlurar.

 

Källa: https://digiday.com/marketing/walmart-and-roblox-are-teaming-up-to-make-virtual-e-commerce-a-reality/

 

Bild: Walmart