Hälsa / Träning Resa
Publicerat: 2020-12-21

Spaning

Ving satsar på padel

Ving satsar på padel

Researrangören Ving satsar på padelresor, bygger nya padelbanor på sina hotell och fokuserar på fler hotell med padel. Ving lanserar nu 8 arrangerade padelresor till 2021 och gör det samtidigt enklare för kunderna att hitta just det hotell och de resmål där de kan spela padel. Totalt kommer 50-100 hotell med padelmöjligheter världen över att erbjudas, bland annat Vings egna koncepthotell.
Vings satsning innefattar även padel på de egna koncepthotellen, där vuxenhotellet Sunprime Ocean View på Teneriffa är först ut bland hotellen att få en egen padelbana. Framöver kommer fler av Vings egna vuxen- och familjehotell, Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts och OBC by Sunwing, att kunna erbjuda sina gäster möjlighet att spela padel.
Ving kommer succesivt att uttöka sitt padelerbjudande med hotell som antingen har egen padelbana eller ligger nära ett padelcenter, med 50-100 hotell, både på klassiska sol- och baddestinationer och exotiska resmål. Bor man på ett hotell med egna banor sker bokning på plats och bor man på ett hotell som ligger i närheten av ett padelcenter sker bokning via respektive padelcenters online-bokningssystem.
 
Källa: https://www.ving.se/traningsresor/padel
 
Bild: Press Ving