Media Resa
Publicerat: 2022-10-31

Spaning

Virtuella bilar på gång från Ford

Virtuella bilar på gång från Ford

Det amerikanska bilföretaget Ford Motor Company har ansökt om 19 varumärken relaterade till krypto hos United States Patent and Trade Office (USPTO). Företaget har lämnat in varumärkesansökningar för alla sina stora varumärken med "anspråk på planer för virtuella bilar, lastbilar, skåpbilar och kläder."

Biltillverkaren har för avsikt att skapa nedladdningsbara konstverk, text, ljud och video med sina bilar, stadsjeepar, lastbilar och skåpbilar, enligt USPTO. NFT:er kommer att autentisera alla dessa. De 19 applikationerna inkluderar FORD, F-150 LIGHTNING, MUSTANG, LIGHTNING, MUSTANG MACH-E, BRONCO, TRANSIT, ESCAPE, etc.

Applikationerna innehåller också beskrivningen av varor och tjänster av "nedladdningsbara virtuella varor, nämligen datorprogram med bilar, stadsjeepar, lastbilar och skåpbilar, delar och tillbehör för landfordon, och kläder för användning i virtuella världar online, som främjar andras digitala konstverk genom att medel för att tillhandahålla onlineportföljer via en webbplats; onlinebutikstjänster med icke-fungibla tokens (NFT) och digitala samlarföremål.”

 

Källa: https://fortune.com/crypto/2022/09/09/ford-trademarks-web3-metaverse-nfts/

 

Bild: Depositphoto