Drivs av DOCERE
  • Logga in
  • Områden
    • Arbetsliv
    • Hälsa / Träning
    • Hem / Boende
    • Kultur / Fritid
    • Mat / Dryck
    • Media
    • Mode / Design
    • Privatekonomi
    • Reklam
    • Resa
    • Shopping
    • Teknik / Prylar
    • Utbildning
    • Värderingar
  • Megatrender
  • Verktyg (för abonnenter)
    • Buzzter Trend Sessions
    • Buzztermetoden
    • BuzzterGPT – din AI-spanare
    • Trend- och framtidsrapporter
  • Trendplattformen Buzzter
    • Abonnera
    • Gratis nyhetsbrev
Mat / Dryck
Publicerat: 2016-07-08

Spaning

Hållbarare livsmedel

Jörgen Ramnelöv
Jörgen Ramnelöv

Vill du ha full tillgång till Sveriges störta trendsajt?

För att ta del av alla våra spännande spaningar och trendanalyser kan du prova tjänsten gratis under 1 vecka. Teckna ett provabonnemang här för omedelbar access.

Logga in
eller
Skaffa provabonnemang

Relaterade trender

Matsvinn
Matsvinn

Att kasta fullt ätbar mat har länge varit något många ryckt på axlarna...

Läs mer

Relaterade spaningar

Britter bakar mindre
Britter bakar mindre

Gör det själv trenden har varit stark de senaste 10 åren. Allt fler ha...

Läs mer

Svenskarna äter allt mer sällan fisk
Svenskarna äter allt mer sällan fisk

Var fjärde svensk följer Livsmedelsverkets rekommendation att äta fisk...

Läs mer

Miniradar från Google
Miniradar från Google

Google har tillsammans med St Andrews University utvecklat en radartek...

Läs mer

Nudging-pilot i ICA-butiker
Nudging-pilot i ICA-butiker

Under oktober månad kommer utvalda ICA-butiker jobba med nudging för a...

Läs mer

Nyhet på julbordet – Kyckling-julskinka
Nyhet på julbordet – Kyckling-julskinka

Nu får den traditionella julskinkan en ny utmanare. Kronfågel lanserar...

Läs mer

Kontakt

E-post: kontakt@buzzter.se
Postadress: Box 1070, 101 39 STOCKHOLM
  • Innehåll
    • Områden
    • Trendplattformen Buzzter
  • Följ oss
    • LinkedIn