Navigera bland de viktigaste trenderna inom 14 kategorier

Buzzter Bas passar dig som är nyfiken på trender och förändringar, men som inte löpande arbetar med analys och omvärldsbevakning. Här kan du bli inspirerad och läsa trendspaningar någon gång ibland.

Med denna lightvariant av Buzzter får du tillgång till en begränsad del av innehållet på sajten (5 spaningar per vecka).

Ingår gör vårt nyhetsbrev Trendspanaren som utkommer varannan vecka.

 

Buzzter Premium riktar sig till dig som har ett arbete där det är viktigt att ha full koll på trender och förändringar.

Genom vår premiumtjänst får du tillgång till allt innehåll på sajten där vi kontinuerligt följer hundratals trender och spanar efter nya.

Varje dag kan du ta del av nya spaningar och du har full tillgång till hela databasen med spaningar och trendanalyser. Du sätter också upp bevakningar på det som är viktigt för dig och får det levererat direkt till din e-post.

 

Buzzter Expert är en skräddarsydd lösning för de företag som bestämt sig för att arbeta professionellt med trender och omvärld.

Med vår kundanpassade trestegsprocess får ni en skräddarsydd lösning baserat på de trender som är viktiga för just er.

Ni får en egen plattform som säkerställer att ni har den mest professionella trendanalysen på marknaden som ger värdefull input till ert utvecklingsarbete.

 


 


 

Buzzter Premium används av...

...och många fler


 

Buzzter erbjuder inspiration och konsumentinsikt genom trendspaningar från hela världen. Som abonnent får du löpande djupa analyser av viktiga förändringskrafter som formar konsument och samhälle. Buzzter är en källa till färska insikter om vår omvärld och målet är att ge Buzzters abonnenter ett nödvändigt försprång! 

Bakom Buzzter står Docere Intelligence AB som är ett av de ledande företagen inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsstudier i Sverige.

Har du några frågor angående våra abonnemang och tjänster?