Hälsa / Träning Mode / Design
Publicerat: 2018-08-09

Spaning

3D-scanna din kropp

3D-scanna din kropp

Amerikanska Naked Labs har lanserat världens första 3D-kroppsskanner, Naked, avsedd för hemmet. Scannern innehåller en heltäckande 3D-skanning smart spegel med en ansluten roterande våg och en mobilapp, vilket gör det möjligt för användare att följa hur deras kroppar förändras över tiden.
Nakeds kärnteknik består av en Wi-Fi / Bluetooth-aktiverad spegel som använder 3 Intel® RealSense ™ -djupssensorer för att skapa användarens unika 3D-kroppsmodell genom att Naked's våg roterar 360 grader på 15 sekunder. Efter skanning kan användarna se sin resultatet i appen för att få en holistisk syn på sina mätvärden inklusive kroppsfettprocent, massa, omkrets, sidobalans för jämförelser och diagram över historiska data.
Syftet med scannern är att göra det möjligt för användaren att följa den inverkan som diet, motion och andra dagliga beslut har på kroppen. Dessutom visar 3D-skanningar framsteg snabbare än någonting annat, vilket ska göra användarna mer motiverade. Tanken är också att scannern ska kunna användas för att måttbeställa kläder, skapa digitala kopior av sig själv till t ex dataspel eller skapa individuella tränings- och dietprogram.
Produkten skickas nu ut till de som förhandsbeställt och uppges finnas tillgänglig i butik i slutet av året.
 
Läs mer: https://www.nakedlabs.com/