Adlibris Go levererar mat till stranden

Adlibris Go levererar mat till stranden

Bokhandlaren Adlibris lanserar nu det nya konceptet Adlibris Go, en närbutik som kommer till dig vart du än befinner dig – hemma, på jobbet, i en park eller vid en badplats. Sortimentet består av produkter som man kan behöva med kort varsel så som mat, presenter och hygienartiklar och leveranser sker inom 60 minuter. Tjänsten omfattar hela Stockholms innerstad.

Adlibris Go har sin utgångspunkt i Adlibris butik på Regeringsgatan 55 i Stockholm där lagret finns och där all logistik utgår ifrån. Leveransområdet är Stockholms innerstad, innanför tullarna. Samarbetspartner för leveranser är Airmee www.airmee.com och priset för en leverans inom 60 minuter är 49 kr per order.

Sortimentet består till stor del av produkter man hittar i en välsorterad närbutik med allt från mejeriprodukter, skafferivaror, hygienartiklar, godis, snacks, dryck till färdigmat från bl.a. Urban Deli. Adlibris Go har också ett sortiment med presenter såsom t ex böcker och leksaker. Adlibris Go finns som iOS app och som webbsida.

 

Läs mer: https://www.adlibrisgo.com/