Media
Publicerat: 2023-03-06

Spaning

AI-driven radiostation

AI-driven radiostation

Det amerikanska mediaföretaget Futuri har lanserat RadioGPT– världens första AI-drivna lokala radioinnehållslösning. RadioGPT kombinerar kraften i GPT-3-teknik med Futuris AI-drivna målinriktade upptäcktssystem och system för socialt innehåll, TopicPulse, samt AI-röstteknik för att ge en lokal radioupplevelse för alla marknader, i vilket format som helst.

RadioGPT använder TopicPulse-teknik, som skannar Facebook, Twitter, Instagram och över 250 000 andra källor till nyheter och information för att identifiera vilka ämnen som är trendiga på en lokal marknad. Sedan, med hjälp av GPT-3-teknik, skapar RadioGP ett skript för användning i sändningen, och AI-röster förvandlar det skriptet till tal.

Stationer kan välja från en mängd olika AI-röster för singel-, duo- eller trio-värdprogram, eller träna AI:n med sina befintliga personligheters röster. Programmering är tillgänglig för enskilda program, eller så kan Futuris RadioGPT driva hela stationen.

RadioGPT genererar också sociala inlägg, bloggar och annat innehåll för digitala plattformar relaterat till innehållet i stationen i realtid. Ett TopicPulse Instant Video-tillägg skapar AI-drivna korta videor om heta ämnen för socialt bruk. Genom att lägga till Futuris POST AI-aktiverade poddsändningssystem kan stationer ta sändningsljud och omedelbart publicera det på begäran med POST:s automatiska publiceringsfunktion.

 

Källa: https://futurimedia.com/futuri-launches-radiogpt/

 

Bild: Depositphotos