Resa
Publicerat: 2018-02-01

Spaning

Boka favoritsolstolen på hotellet

Boka favoritsolstolen på hotellet

Nu kan gäster på några av Vings hotell boka sin favoritsolstol på hotellet i förväg inför semestern. Det nya initiativet lanseras inom hela Thomas Cook Group, Vings moderbolag, och är en del av gruppens strategi att utveckla tjänster som bidrar till att semesterresorna blir de bästa veckorna på året. Tjänsten finns tillgänglig från slutet av februari och testas till att börja på två utvalda hotell - Sunprime Atlantic View på Gran Canaria och SENTIDO Buganvilla Hotel & Spa på Fuerteventura. Till sommaren 2018 kommer 30 hotell inom Thomas Cook Group att kunna erbjuda tjänsten.
Sex dagar innan avresa får kunder som bokat en resa till de hotell som erbjuder förbokning av solstolar ett mail med en förfrågan om man vill utnyttja tjänsten. I bokningsskedet finns sedan poolkartor med markeringar om vilka solstolar som är bokningsbara samt kompass som gör att man enkelt kan se när på dygnet som man har sol och skugga. Cirka 10-20 procent av hotellens solstolar kommer att vara bokningsbara i förväg mot en kostnad av 25 euro per solbädd för hela vistelsen, oavsett reslängd. Förbokade solstolar reserveras och kan ej nyttjas av andra gäster. Övriga solstolar finns som vanligt tillgängliga utan avgift.
I Vings senaste resepanel uppgav 30 procent av de tillfrågade att de skulle vara intresserade av att förboka en solstol under semestern om möjligheten fanns. Av dem vill nära 5 av 10 (47 procent) helst boka en solstol med bra utsikt mot havet, men nära poolen medan 45 procent hade en mer flexibel hållning.
Läs mer: https://vingresor.mynewsdesk.com/pressreleases/nyhet-hos-ving-boka-favoritsolstolen-paa-hotellet-i-foervaeg-2395964