Fixartjänst från Clas Ohlson

Clas Ohlsons kunder i Stockholmsområdet kan nu beställa praktiska fixartjänster för hemmet från Clas Fixare. Tjänsten kompletterar Clas Ohlsons befintliga erbjudande och markerar ett nytt steg i hur företaget vill hjälpa sina kunder att förbättra vardagen genom smarta och praktiska lösningar.

Clas Fixare kan till exempel hjälpa till med att fixa den där dimmern som inte fungerar, att sätta upp den nya hyllan eller att installera en router. Tanken är att kunna lösa uppdrag som är lite för små för traditionell hantverkshjälp, men som samtidigt är lite för svåra eller för jobbiga att göra själv. Clas Fixare kommer förutom praktisk hjälp i hemmet även kunna erbjuda rådgivning via telefon och video. Kunderna kan dessutom välja att beställa produkter ur Clas Ohlsons produktsortiment som Clas Fixare sedan tar med sig vid besöket.

I ett första steg erbjuds tjänsten Clas Fixare till kunder i centrala Stockholm samt i Bromma, Solna och Sundbyberg. Vidare utrullning av tjänsten planeras att ske under 2019.

 

Källa: https://about.clasohlson.com/sv/media-och-press/pressmeddelanden/2018/clas-ohlson-lanserar-clas-fixare–ny-tjanst-for-att-losa-vardagsproblem-i-hemmet/