Mode / Design Reklam
Publicerat: 2020-09-29

Spaning

Halebop släpper egna sneakers med mobilabonnemang

Halebop släpper egna sneakers med mobilabonnemang

Telekomföretaget Halebop släpper en extremt limited edition-sneaker i samarbete med Los Angeles-baserade sneakersdesignern theheyyman. Sneakern är utformad efter Halebops varumärke och ingår i dealen ”Världens dyraste abonnemang” – tillsammans med en mobil, abonnemang. Skon släpps den 6 oktober.
Modellen är en klassisk Air Jordan 1 ”The Twisted smiley”, tillverkad av högkvalitativt italienskt läder. Fodret är mönstrat, den har utbytbara swooshes och Halebop-konstverk på yttersulorna. Bakom designen står internationellt erkända sneakersdesignern Nicholas Avery, även känd som theheyyman.
Sneakern är en del av en exklusiv och högst begränsad deal som går att köpa på halebop.se den 6 oktober. I dropet ingår dessutom 100GB abonnemang och en nyligen lanserad, vikbar innovation – Mobilen Samsung Galaxy Z Fold2 5G i kopparfärg. Det gäller att vara blixtsnabb för det finns bara tio deals. För dem som lyckas ta del av den kommer alltsammans i en särskilt utformad samlarbox.
 
Källa: https://via.tt.se/pressmeddelande/halebop-slapper-egna-sneakers-som-en-del-av-varldens-dyraste-abonnemang?publisherId=3235466&releaseId=3283302
 
Bild: Press Halebop