Kultur / Fritid
Publicerat: 2020-04-22

Spaning

Hotellkonsert nytt koncept

Hotellkonsert nytt koncept

Under #StayinGbG, ville initiativtagarna Clarion Hotel Post och eventbyrån Revolve göra något festligt för göteborgarna i Coronatider. Valet föll på en konsert tillsammans med Timo Räisänen. På Valborgsmässoafton är det premiär och på scen i en studio på Clarion Hotel Post i Göteborg står Timo Räisänen. Från hotellrummen följer gästerna konserten live. De chattar och önskar låtar och några utvalda kommer höra en knackning på dörren och bjudas in till att följa konserten på plats.
Blir det här konceptet lyckat, vill vi gärna bjuda in fler artister till olika hotellkonserter i vår. Eventbyrån Revolve har byggt upp en professionell studio med scen på Clarion Hotel Post. En högklassig videossändning och ljus ska ge den rätta konsertkänslan och tekniken ska få hotellgästerna att känna att de går på konsert tillsammans - men på ett nytt sätt.
Timo Räisänen har satt ihop en egen meny med mat och dryck, som levereras till hotellrummen. I pausen kommer det att knacka på dörren till några av rummen och de boende där får besök av Timo och en inbjudan att se resten av konserten på plats vid scenen.
 
Läs mer: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/goteborg/clarion-hotel-post/erbjudanden/in-room-experience/
 
Bild: Press Clarion Hotel