Arbetsliv Media Shopping
Publicerat: 2024-06-07

Spaning

Jobba på IKEA i Roblox

Jobba på IKEA i Roblox

Ikea planerar att öppna ett virtuellt varuhus i Roblox. Ikea letar nu personal till butiken som en del av en ny satsning på oortodoxa karriärer. Platserna går att söka för boende i Irland eller Storbritannien.

IKEA kommer att lansera "The Co-Worker Game", ett virtuellt universum på Roblox den 24 juni. Den virtuella upplevelsen ger spelarna möjlighet att uppleva IKEA:s inställning till karriärer där icke-linjära karriärresor är normen och laterala förflyttningar mellan avdelningar är vanliga.

Förutom att vara varumärkets första satsning på mainstream-spel, kommer den virtuella butiken att ge människor en chans att fördjupa sig i IKEA:s arbetsvärld. Med ett begränsat antal betalda, virtuella medarbetarroller tillgängliga i spelet.

Besökare kommer att kunna arbeta, utforska och uppleva IKEA:s virtuella värld på Roblox. De kan bege sig till IKEA:s berömda Swedish Food Market and Bistro och servera oändliga mängder köttbullar eller stanna till vid de olika utställningslokalerna och använda kända IKEA-produkter för att organisera utrymmet – säg hej till HEMNES himmelrike. Allt med chansen att vinna exklusiva IKEA UGC:er.

 

Källa: https://www.ikea.com/gb/en/newsroom/corporate-news/ikea-is-opening-a-new-store-on-roblox-pub8a9272d0

 

Bild: Ikea