Hem / Boende
Publicerat: 2021-12-21

Spaning

Kökstrender för 2022

Kökstrender för 2022

Kökstillverkaren Marbodals trendspaning för 2022 visar att köket blir centrum för hemmet för allt från arbete, umgänge med familj och vänner, till avkoppling och matlagning. Naturen fortsätter att stå i fokus för ett harmoniskt hem. I köket leker vi gärna mer med färger, former och material för en personlig stil som också kan fungera för hemmakontoret.
Marbodals 5 trender för 2022:
Hållbarhet är en självklarhet - Enligt en undersökning gjord av Marbodal/Nobia Svenska Kök, uppger cirka 60% att de är mer villiga att köpa produkter begagnat än för 5 år sedan, och man prioriterar kvalitet före kvantitet.
Hybridköket följer med in i 2022 - Kökets ytor får gärna ha flera funktioner. Vårt hem kommer fortsatt agera kontor och även om vi har sett spår av detta under årets gång kommer vi se mer av hybridytor i hemmet under 2022.
Personliga kombinationer - Vårt hem blir alltmer en symbol får vår personlighet, smak och stil.
Karaktäristisk minimalism - Samtidigt som naturen fortsatt förblir en viktig del av kökets autenticitet och harmoni får även minimalismen återvända under 2022.
Våga mer färg - Jordnära kulörer, olika nyanser av beige och krämvit fortsätter att bidra till en rogivande känsla i våra hem.
 
Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/marbodal/pressreleases/marbodal-presenterar-koekstrender-foer-2022-3150609
 
Bild: Press Marbodal