Shopping
Publicerat: 2018-07-04

Spaning

Ny virtuell shopping-upplevelse från Walmart

Ny virtuell shopping-upplevelse från Walmart

Detaljhandelskedjan Walmart lanserar nu två nya shoppingmöjligheter med hjälp av virtuell teknik. På Walmarts e-handelsajt kan kunderna nu ta en virtuell shoppingtur och samtidigt handla det de ser. De nya funktionerna kallas 3D virtual shopping tour och ”Buy the room”.
3D Virtual Shopping Tour gör det möjligt för kunderna att ta en virtuell shoppingturné av en kuraterad lägenhet som visar nästan 70 artiklar. Kunderna kan där klicka på de olika produkterna i varje rum för att få mer information.
”Buy the room” – Med denna funktion gör man det möjligt att lägga till en grupp artiklar i kundvagnen för att köpa ett komplett utseende. Initialt kommer man att ha fem kurerade samlingar med varje rum med upp till 20 av de mest eftertraktade artiklarna. Denna funktion vänder sig främst till studenter som ska inreda sitt studentboende.
Läs mer:  https://news.walmart.com/2018/06/27/walmartcom-to-introduce-new-home-shopping-features-3d-virtual-shopping-tour-and-buy-the-room
www.Walmart.com/virtualroomtour
[video width="1920" height="1080" mp4="https://buzzter.se/wp-content/uploads/2018/07/3d-virtual-shopping-tour-video.mp4"][/video]