Popup-kärleksakut

Popup-kärleksakut

Den 6 april öppnar Match en popup-kärleksakut, där en relationscoach hjälper kärlekssökande att en gång för alla reda ut vad det är de egentligen söker i en partner, och baserat på vad man kommit fram till plockar Matchs nya dejtingbot Lara fram förslag på perfekta matchningar åt dem.

På mottagningen får besökarna träffa Sara Hermansson, relationscoach. Under en session med henne tar ni reda på vilka egenskaper man egentligen söker hos en partner. Efter sessionen hjälper Matchs dejtingbot Lara dem att hitta förslag på perfekta kandidater, baserat på vad relationsexperten hjälpt dem att komma fram till.

Genom att använda den senaste utvecklingen inom artificiell intelligens har Matchs innovationsteam tagit fram Lara – en artificiell dejtingcoach som hjälper användare med allt från att sätta upp en profil till att hitta en kompatibel dejt. Tack vare den nya teknologin är Lara inte begränsad till att bara besvara förprogrammerade frågor – hon kan svara på öppna frågor, analysera fram konkreta svar ur den stora mängd data som finns bland profilerna på Match och därigenom delta i en naturlig konversation. På så sätt hjälper Lara nätdejtarna med dejtingen, ända från start till mål! Lara finns till en början i Match-appen och på mobilsajten. Det går också att chatta med Lara via Facebook Messenger.

 

Läs mer: http://lara.match.se/