Hem / Boende Teknik / Prylar
Publicerat: 2022-01-11

Spaning

Portabel smart-tv

Portabel smart-tv

Elektronikföretaget Samsung lanserar en helt nya bärbar underhållningsenhet, The Freestyle. Den möjlighet för konsumenter att ta med sig sitt video- och ljudinnehåll till exempel runtom i hemmet, på semestern eller till arbetet. The Freestyle väger 830 gram vilket gör att konsumenten enkelt kan projicera upp en skärm var som helst. The Freestyles möjliggör rotation upp till 180 grader så att användare kan visa högkvalitativ video– på bord, golv, väggar eller till och med tak, utan att en separat skärm krävs.
The Freestyle är utrustad med auto-keystone och automatisk bildjustering. Funktionerna gör att enheten automatiskt kan anpassa sin skärm till vilken yta som helst i alla vinklar, vilket ger en proportionell bild. Dessutom gör autofokusfunktionen att The Freestyle visar skarp bild i upp till 100 tum i storlek. The Freestyle kommer dessutom med ett passivt högtalarelement.
The Freestyle kan även användas för att skapa stämningsfulla ljuseffekter. Detta tack vare sitt ambient-mode och genomskinliga linsskydd. The Freestyle är också en smart högtalare som analyserar musiken för att para ihop den med visuella effekter.
 
Källa: https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-launches-the-freestyle-a-portable-screen-for-entertainment-wherever-you-are
 
Bild: Press Samsung