Arbetsliv Hem / Boende Kultur / Fritid
Publicerat: 2014-03-04

Spaning

Social barnvakt till ditt husdjur

Social barnvakt till ditt husdjur

Många djur är helt ensamma hemma ofta. Ibland långa stunder, ibland korta. I vilket fall som helst så har du inte en aning om vad djuret tar sig till när du inte är i närheten.
Pet Cube är en liten låda som kan prata och aktivera ditt djur medan du är borta. Du kan placera den var som helst där du önskar och de skapar en relation till ditt djur. Du kan dessutom aktivera din hund själv genom att leka med den från din smartphone genom Pet Cube-appen. Så medan du sitter på jobbet kan hunden vara hemma och samtidigt leka med dig.
Med Pet Cube kan du ha koll på vad som händer i hushållet när du inte är hemma. Den består av en vidvinkelkamera som kan streama i HD, en laserpekare som kan röra sig och är godkänd av veterinär, mikrofon och högtalare.
Den aktiverar ditt djur genom laserpekaren och får den att leka utan att du är hemma. Istället för att hitta på hyss, eller bli uttråkad. Den pratar med ditt djur och kan ta bilder av det. Alltsammans kontrolleras av din mobil.
Pet Cube har såklart också en social sida. Du kan ta bilder och videos av ditt djur och dela med vänner. Du kan dessutom gå med i Pet Cubes nätverk och söka upp någon annans djur och leka med det.