Shopping
Publicerat: 2020-12-16

Spaning

Tele2 öppnar innovativ hybridbutik

Tele2 öppnar innovativ hybridbutik

Telekomföretaget Tele2 öppnar en ny butik , Tele2Labb i Täby Centrum, en modulär hybridbutik med egen 5G-basstation där besökare kan se och testa framtidens produkter och tjänster tillsammans med Tele2. För att ge kunder möjlighet att testa framtidens produkter med 5G-uppkoppling har Tele2 Labb, som första butik i Sverige, fått en egen 5G-basstation som kan leverera hastigheter på över 800 Mbit/s.
Tele2 Labb är tänkt att bjuda på en inspirerande butiksupplevelse där kunder möts av ett brett sortiment uppdelat i zoner för olika produkt- och serviceområden. Vid öppning har butiken till exempel en maskin som trycker mobilskal med egna bilder, Xiaomis smarta laser- och miniprojektorer, nya 5G-redo Samsung Galaxy Fold2 och Sonys lurar WH-1000mx4. Dessutom kan kunder uppleva Google Nest Hub och ett helt ekosystem av smarta produkter för hemmet.
Då en alltmer uppkopplad och ihopkopplad värld också innebär alltmer avancerad teknik, lanserar Tele2 även ett nytt servicekoncept i Tele2 Labb med bland annat rådgivning, support, installation och servicepaket. Det gäller allt från att komma igång med sin nya telefon, montering av skärmskydd till säker överföring av innehåll mellan olika enheter.
Under pandemin kommer Tele2 Labb att begränsa antalet personer som får vara i butiken samtidigt. Dessutom kommer det finnas en kroppstemperaturmätare vid ingången, handsprit vid ingång och kassor samt möjlighet att redan utanför butiken ställa dig i en digital kö, för att underlätta avståndshållande både i och utanför butiken.
 
Källa: https://www.tele2.se/handla/tele2-labb
 
Bild: Press Tele2