Drivs av DOCERE
  • Logga in
  • Områden
    • Arbetsliv
    • Hälsa / Träning
    • Hem / Boende
    • Kultur / Fritid
    • Mat / Dryck
    • Media
    • Mode / Design
    • Privatekonomi
    • Reklam
    • Resa
    • Shopping
    • Teknik / Prylar
    • Utbildning
    • Värderingar
  • Megatrender
  • Verktyg (för abonnenter)
    • Buzzter Trend Sessions
    • Buzztermetoden
    • BuzzterGPT – din AI-spanare
    • Trend- och framtidsrapporter
  • Trendplattformen Buzzter
    • Abonnera
    • Gratis nyhetsbrev
Mat / Dryck
Publicerat: 2024-01-26

Spaning

Vegetariska mattrender i ny rapport

Jörgen Ramnelöv
Jörgen Ramnelöv

Vill du ha full tillgång till Sveriges störta trendsajt?

För att ta del av alla våra spännande spaningar och trendanalyser kan du prova tjänsten gratis under 1 vecka. Teckna ett provabonnemang här för omedelbar access.

Logga in
eller
Skaffa provabonnemang

Relaterade trender

Labbodlad mat
Labbodlad mat

Labbodlad mat är på väg att ta klivet från vision till verklighet. Und...

Läs mer

Kostmedveten
Kostmedveten

Allätaren är död. Individualismen har nu gjort ett bestående intryck p...

Läs mer

Relaterade spaningar

Hetare smaker 2019 enligt Arla
Hetare smaker 2019 enligt Arla

Arla lanserar Årets Smak, en satsning på att öka kunskapen om smak bla...

Läs mer

Kapselkaffe ökar
Kapselkaffe ökar

Allt fler svenskar anammar de nya kaffemaskinerna och färska siffror f...

Läs mer

Vegansk burgare från Urban Deli
Vegansk burgare från Urban Deli

Urban Deli har tagit fram en helt växtbaserad burgare för köttälskare...

Läs mer

Ändrade kostvanor
Ändrade kostvanor

Många minskar på socker, många på rött kött och fler äter mer grönsake...

Läs mer

Nytt mellanmål baserat på hydrotermisk innovation
Nytt mellanmål baserat på hydrotermisk innovation

Axfood och Generation Pep lanserar Råggyberry, ett mellanmål baserat p...

Läs mer

Kontakt

E-post: kontakt@buzzter.se
Postadress: Box 1070, 101 39 STOCKHOLM
  • Innehåll
    • Områden
    • Trendplattformen Buzzter
  • Följ oss
    • LinkedIn