Hälsa / Träning Mat / Dryck Värderingar
Publicerat: 2018-04-30

Spaning

Beyoncé uppmuntrar till veganism

Beyoncé uppmuntrar till veganism

En i raden som går ut offentligt med sin veganism är Beyoncé, som snart efter hon fått barn lanserade en plantbaserad måltidsplanerare på plattformen 22 Days Nutrition.
Syftet med måltidsplaneraren är att ge en personaliserad plan baserat på matvanor, kostbehov, allergier, hushållsstorlek och mål för att göra veganlivet enklare.
22 Days Nutrition startades av Marco Borges, en personlig tränare som arbetat med både Beyoncé och Jay-Z, och tillsammans lanserade de måltidsplaneraren för att sprida information om veganism till alla som vill byta till en plantbaserad livsstil.
"We want to challenge you as we challenge ourselves to move towards a more plant-based lifestyle and acknowledge you for standing up for your health and the health of the planet."
Veganism och veganska produkter har på senare tid blivit mer och mer uppmärksammat och accepterat. Artister och andra framträdande personer som går ut och uppmuntrar sina följare och fans att följa deras kost kommer bidra ytterligare till den utvecklingen.
Kolla in Beyoncés måltidsplanerare: https://mealplanner.22daysnutrition.com/